VAGARY

Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων

WEB DEVELOPMENT

Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων

Ένα πολύτιμο εργαλείο

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων έχει γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρηση σας.

Η διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας έχει άμεσο αντίκτυπο στην πορεία της στην αγορά και τον ανταγωνισμό.

Μέσα από την Ιστοσελίδα σας, μπορείτε να προβάλετε την εικόνα της προς τους πελάτες (δυνητικούς ή ήδη πελάτες), στους προμηθευτές, στους συνεργάτες σας αλλά και στο κράτος.

Μια σωστά δομημένη και λειτουργική ιστοσελίδα μπορεί να δώσει τις σωστές πληροφορίες στο κάθε επισκέπτη διευκολύνοντας έτσι την αναζήτηση τους με αποτέλεσμα να προάγονται οι στόχοι της επιχείρησης σας.

Προβάλετε την επιχείρηση σας και την κουλτούρα της, δώστε πληροφορίες επικοινωνίας, προβάλετε τα προϊόντα σας και αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας όπως ποτέ πριν!

Μια σωστά δομημένη ιστοσελίδα χτίζετε με βάση τους δικούς στόχους και ανάγκες και όχι μέσα από «έτοιμα» πρότυπα και τυποποιημένες Υπηρεσίες.

Η επιλογή του συνεργάτη σας είναι κομβικής στο στάδιο αυτό.

Πέρα από τις υπηρεσίες κατασκευής της ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι σε θέση να σε συμβουλέψει και να σας κατευθύνει στρατηγικά.

H ιστοσελίδα σας να είναι καθρέφτης της επιχείρησης σας των στόχων και της στρατηγικής σας.

Στη VAGARY καθημερινά επενδύουμε στην τεχνογνωσία και την παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς, του εμπορίου, του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και της τεχνολογίας διεθνώς!

Πρωταρχικός μας σκοπός είναι να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο Υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού ώστε να συζητήσουμε τα θέματα και τους στόχους της δικής επιχείρησης και πως αυτά μπορούν να επιτευχθούν μέσα από την Ιστοσελίδα σας.

Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων​
Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων​

Επιπλέον υπηρεσίες Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων

Επιδιόρθωση ή Βελτιστοποίηση υπάρχουσας Ιστοσελίδας

Έχετε κάποια ιστοσελίδα σε WordPress κατά την κατασκευή της οποίας χρησιμοποιήθηκαν πολύ μεγάλες εικόνες, περιττά plug in και δεν έχει σωστή SEO απόδοση;

Το αποτέλεσμα πλέον μηχανές αναζήτησης όπως η Google  να σας αποκλείουν από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

Είμαστε στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσουμε να ανατρέψετε το αρνητικό αυτό γεγονός αλλά και να σας υποστηρίξουμε σε όποιο πρόβλημα έχει προκύψει στην ιστοσελίδα σας.  

Τεχνική Υποστήριξη

Πέραν από οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην την ιστοσελίδα σας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνικής υποστήριξης.

Μπορείτε να είστε σίγουροι για το που θα απευθυνθείτε ανά πάσα στιγμή σε ότι έχει να κάνει με την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

ΔΙΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Αρχικά βήματα στην Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αποπνέει τον αέρα και την εικόνα της επιχείρησης σας, να προάγει τους στόχους σας και να είναι λειτουργική για τον επισκέπτη.

Κατανόηση της Ανάγκης

Σκεφτείτε τους στόχους της επιχείρησης σας.

Αναλογιστείτε τι θέλετε να πετύχετε μέσα από την ιστοσελίδα σας.

Αφήστε μας να σας συμβουλέψουμε πως οι στόχοι αυτοί μπορούν να επιτευχθούν με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Έρευνα

Σκεφτείτε τις υπηρεσίες που θέλετε να προσφέρετε μέσα από την ιστοσελίδα σας. Φανταστείτε πως θέλετε να μοιάζει.

Αναλύστε τον ανταγωνισμό ή σελίδες που σας αρέσουν και θεωρείτε επιτυχημένες.

Τώρα ήρθε η ώρα να σας βοηθήσουμε να κάνετε έναν πρώτο σχεδιασμό της Ιστοσελίδα σας.

Σχεδιασμός

Μαζί θα σχεδιάσουμε την δομή και τις υπηρεσίες που θα προσφέρετε μέσα από την ιστοσελίδα σας.

Βασικό στοιχείο επιτυχίας σε αυτό το στάδιο είναι να τεθούν αναλυτικά οι στόχοι και οι στρατηγική της επιχείρησης σας και πως θα επιτευχθούν μέσα από τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται από την ιστοσελίδα. 

Είναι επίσης σημαντικό πώς η ιστοσελίδα σας θα προσεγγίσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται τόσο οργανικά (είναι οι επισκέπτες που βρίσκουν τη σελίδα σας μέσω απευθείας αναζήτησης. Εδώ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το SEO) αλλά και μέσα από ολοκληρωμένες καμπάνιες προώθησης στο διαδίκτυο.

Συγκεντρώστε το υλικό σας

Αναζητήστε πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για την επιχείρηση σας.

Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, των προϊόντων ή ακόμα και προσωπικές σας μέσα στη επιχείρηση σας.

Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο υλικό μπορούμε να σας βοηθήσουμε βοηθώντας να γίνει μια νέα φωτογράφιση ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε υλικό από την αποθήκη φωτογραφιών που διατηρούμε.

Οι λογαριασμοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πραγματικός θησαυρός σε αυτό το σημείο.

Δώστε έμφαση την εικόνα σας

Αφιερώστε λίγο χρόνο να σκεφθείτε πως η ιστοσελίδα σας θα εναρμονιστεί με το Brand Identity  της επιχείρησης σας.

Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Εάν δεν έχετε προχωρήσει σε Branding μέχρι τώρα είμαστε στη διάθεση σας να δημιουργήσουμε από ένα απλό λογότυπο μέχρι ένα ολοκληρωμένο πακέτο Branding.

Κατασκευή

Αφού συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα σημαντικά δεδομένα για την ιστοσελίδα σας ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Αφήστε εμάς να ασχοληθούμε με το τεχνολογικό κομμάτι.

Να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία και μέθοδο ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι σύμφωνη με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς.

Πιλοτική δοκιμή (BETA Testing)

Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδα σας θα πρέπει να τρέξει δοκιμαστικά σε συνεργασία με εσάς για να επιβεβαιώσουμε ότι όντως εξυπηρετεί τους στόχους που έχουν τεθεί.

Είναι μια περίοδος που θα εκπαιδευτείτε στην χρήση της ώστε να μπορείτε να τη διαχειρίζεστε πλήρως.

Φυσικά θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη!

Live Διανομή και υποστήριξη

Αφού λοιπόν είμαστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν σωστά ήρθε η ώρα η ιστοσελίδα σας να τρέξει ζωντανά στο διαδίκτυο.

Φυσικά η παρακολούθηση της ιστοσελίδας σας δεν σταματάει εδω.

Σας παρέχουμε πακέτα υποστήριξης αλλά και επανασχεδιασμού ώστε πάντα η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας να είναι σύμφωνη με τα τρέχοντα πρότυπα της αγοράς και τις όποιες νέες ανάγκες προκύψουν.  

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής μιας επαγγελματικής Ιστοσελίδας;

Ποιο είναι όμως το πραγματικό κόστος μιας μη επαγγελματικής ιστοσελίδας;

Για πολλούς το βασικό κριτήριο κατασκευής μια ιστοσελίδας είναι ένα κοστίζει ακριβά ή όχι.

Αυτή είναι μια ερώτηση την οποία σίγουρα θα κληθείτε να κάνετε στον εαυτό σας είτε πριν την ανάθεση της ιστοσελίδα σε μία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων είτε μετά!

Σίγουρα το κόστος του να μην διαθέτει η επιχείρηση σας ιστοσελίδα είναι μεγαλύτερο.

Η λειτουργία μιας εταιρίας η οποία είναι αποκομμένη από τον χώρο του διαδικτύου θα γίνετε κάθε μέρα και πιο δύσκολη.

Οι ανταγωνιστές θα αποκτήσουν προβάδισμα και σιγά σιγά το μερίδιο της αγοράς που απευθύνεστε θα μικραίνει μέχρι να εξαφανιστεί.

Το κόστος όμως μιας πολύ φθηνής λύσης κατασκευής ιστοσελίδας η οποία θα στηθεί πρόχειρα, χωρίς τον απαραίτητο σχεδιασμό και χωρίς την σωστή υποστήριξη μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να αναλογιστούμε.

Αναλογιστείτε διαφυγόντα κέρδη, πωλήσεις ή ακόμα και την κακή εικόνα που μπορεί εσφαλμένα να δείξετε προς το κοινό πριν καταφύγετε σε «φθηνές» και «εύκολες» λύσεις.

Δεδομένου ότι το Budget που έχετε δεν είναι απεριόριστο θα ήταν σκόπιμο, όπως και σε κάθε άλλη επένδυση να κάνετε έναν προϋπολογισμό.

Τι μπορείτε να διαθέσετε και τι περιμένετε να λάβετε από αυτή σας την επένδυση.

Είμαστε στη διάθεση σας να προσφέρουμε μια ανταγωνιστική οικονομική προσφορά η οποία πάντα θα αντανακλά τους στόχους της επιχείρησης σας.

Εάν πάλι δεν καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε στο μέλλον με όποια σας ανάγκη είτε συμβουλευτικά, είτε κατασκευαστικά!

Κατασκευή και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων​