VAGARY

10 λόγοι για να αποκτήσετε e-shop

Έχετε επιχείρηση και δεν έχετε e-shop;

Στην σημερινή εποχή, λόγω της συνεχώς αυξανόμενης χρήσης του διαδικτύου (Internet) και την τεχνολογική πρόοδο που διαδραματίζεται, είναι πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ, να αγοράσετε ή να πωλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες online μέσω ενός e-shop.

Οι χρήστες του διαδικτύου σήμερα δεν περιορίζονται στη χρήση του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή στο σπίτι για να βρουν αυτό που θέλουν να αγοράσουν.

Οι άνθρωποι πλέον χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά τηλεφωνά για να αναζητήσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους.

Αυτό συμβαίνει και από την αντίθετη πλευρά αφού για να τρέξετε την επιχείρησης σας και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας δεν χρειάζεται πλέον να περιορίζεστε από τη φυσική σας παρουσία στην επιχείρηση σας.

Πλέον όλοι μας μπορούμε να απολαύσουμε τα ψώνια μας ή να τρέξουμε την δική μας επιχείρηση από την άνεση των σπιτιών μας ή ακόμα και εκτός αυτών.

Η λύση είναι απλή! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και πραγματοποιήστε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, κάθε ώρα και στιγμή, ενημερώστε τους πελάτες σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και κάντε online πληρωμές γρήγορα και απλά!

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχεία ανάπτυξη του διαδικτύου (Internet) σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους λόγους που πρέπει να μπείτε στην ενεργό δράση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) σήμερα κιόλας.

Απευθυνθείτε στην παγκόσμια αγορά

Μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση και τη ζώνη ώρας.

Διαθεσιμότητα 24/7

Οι πελάτες θα μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα τους από εσάς όποια στιγμή θέλουν και εσείς δεν θα χάσετε ξανά ούτε μια πώληση λόγω του ωραρίου λειτουργίας αφού το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) θα πραγματοποιεί πωλήσεις όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επιπλόν σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η εξοικονομήση των παγίων καθώς εξαλοίφεται η η ανάγκη διατήρησης καταστήματος, εκτοξεύοντας τα κέρδη αισθητά.

Αυξηση πωλήσεων

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό οτι οι περισσότεροι πελάτες είναι πολύ πιθανότερο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα όταν θέλουν κάτι από το να περιμένουν τα καταστήματα να ανοίξουν. Επιστημονικές έρευνες το επιβεβαιώνουν.

Αυτός ο δείκτης λέγετε ποσοστό μετατροπής πωλήσεων (conversion rate) και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που θα έχετε στη διάθεση σας για την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop).

Social Media Marketing και Μηχανές αναζήτησης

Σήμερα όταν θέλουμε να βρούμε κάτι που ψάχνουμε η πρώτη μας σκέψη είναι το Google ή κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας (website) και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop) ώστε να εμφανίζονται υψηλά στις αναζητήσεις των μηχανών αυτών, είναι ένα από τα  πιο κρίσιμα θέματα που πρέπει να προσέξει κάποιος που θέλει ένα ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)  ή ιστοσελίδα (website).

Σελίδες όπως το Facebook, Instagram και το  Twitter, σας προσφέρουν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, μέσα από αξιολογήσεις, επικοινωνία και καθημερινή ενημέρωση των πελατών για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές σας.

Αναβαθμίστε την επαφή με τους πελάτες σας μέσω διαγωνισμών, newsletter και στοχευμένες διαφημίσεις για να έχετε καθημερινά ολοένα και περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα (web site) ή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop).

 

Θέλετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

Αποκτήστε το δικό σας e-shop από 699,00 ευρώ. Επικοινωνήστε με την VAGARY για περισσότερες λεπτομέρειες ή επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας

 

Είναι πιο Βολικό

Αυτές τις μέρες οι πελάτες εκτιμούν όλο και περισσότερο την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών (e-commerce). Αντί να ξοδεύουν ώρες ψάχνοντας σε φυσικά καταστήματα, οι άνθρωποι κάνουν αγορές μέσω του Διαδικτύου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στην εργασία, πριν από το σχολείο και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλες τις ώρες δηλαδή που θα ήταν δύσκολο να κάνει κανείς μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα στο δρόμο.

Επίσης είναι φιλικά προς άτομα με ειδικές ανάγκες αφού μπορούν να εξυπηρετηθούν εύκολα και διακριτικά από την άνεση του σπιτιού τους χωρίς να τους απασχολούν οι υποδομές και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα για την χρήση από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Λιγότερα έξοδα

Είναι αναμφισβήτητα πολύ φθηνότερο και ευκολότερο να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop), καθώς οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών επιχειρήσεων δεν χρειάζεται να λάβουν υπόψη τα υψηλά έξοδα ενοικίασης καταστημάτων, ασφάλειες, λογαριασμούς κοινής ωφελείας και το κόστος προσωπικού.

Αυτό με τη σειρά του θα επιτρέψει την πώληση των προϊόντων σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χαμηλότερο Ρίσκο

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργείτε την επιχείρηση σας με λιγότερους κινδύνους. Αφενός χρειάζεται μικρό κεφάλαιο και εργατικό προσωπικό, αφετέρου η πιθανότητα για ζημιές, ληστείες και κάθε είδους κακόβουλες πράξει ελαχιστοποιούνται.

Εξατομίκευση

Με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) μπορείτε πλέον να παρέχετε στους πελάτες σας εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως παρακολούθηση παραγγελιών (order tracking), Επιβεβαίωση αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας τους καθώς και προτάσεις αγορών βάση του ιστορικού αναζήτησης τους.

Καλύτερη πληροφόρηση

Οι πελάτες σας μπορούν να ενημερωθούν και να αποφασίσουν αν το προϊόν το οποίο βλέπουν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους καθώς και να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών για να είναι σίγουροι για την αγορά τους (product rating).

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop) τώρα σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν έχουν ακόμη αγκαλιάσει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) σε μια εποχή όπου οι πελάτες αναζητούν συνεχώς τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους να αγοράσουν ό, τι χρειάζονται, διατηρώντας συγχρόνως πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Προσφέρουμε σύγχρονες, φιλικές προς το χρήστη λύσεις ιστού (web services), κατασκευή ιστοσελίδων, γραφιστικών υπηρεσιών (web design) καθώς και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών προώθησης διαδικτύου (Digital marketing) και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου  (e-shop) ή οποιαδήποτε άλλη εκ των υπηρεσιών που θα δείτε στην σελίδα μας σήμερα!

 

Share our post