Close
k

Projects

Contact

News

Let's connect

10 λόγοι για να αποκτήσετε e-shop σήμερα κιόλας!

Είναι πλέον 2020 και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το Internet έχει φέρει την επανάσταση στον τρόπο που ψωνίζουμε και τα eshop έχουν μπεί για τα καλά στις ζωές μας. Λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων και ευκολιών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αυτές τις μέρες προτιμούν να αγοράζουν τα προϊόντα τους online αντί να ακολουθούν τις συμβατικές μεθόδους και να επισκέπτονται τα φυσικά καταστήματα.

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι καταναλωτές πλέον προτιμούν το online shopping και γιατί έγινε τόσο δημοφιλές; Παρακάτω θα σας αναλύσουμε τους top 10 λόγους για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε άμεσα e-shop για την επιχείρηση σας!

Eshop – 10 Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση σας

Γιατί το Online Shopping θα αντικαταστήσει τον παραδοσιακό τρόπο αγορών και τις φυσικές επισκέψεις στα καταστήματα.

1. Convenience

Η ευκολία είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα! Πώς αλλιώς θα μπορούσατε να ψωνίσετε άνετα στις 12 την νύχτα φορώντας τις πιτζάμες σας; Δεν υπάρχουν γραμμές αναμονής στα ταμεία ούτε θα ψάχνετε να βρείτε κάποιον υπάλληλο να σας βοηθήσει ή να σας δώσει πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Όλα τώρα γίνονται με ένα κλικ και μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας μέσα σε λίγα λεπτά.
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μας δίνουν την δυνατότητα να ψωνίζουμε κάθε μέρα και κάθε ώρα αφού λειτουργούν 24/7/365.

2. Better prices

Οι καταναλωτές βρίσκουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σε καλύτερες τιμές και προσφορές αφού ο επαγγελματίας δεν χρειάζεται να έχει όλα τα έξοδα ενός φυσικού καταστήματος και προσωπικού.
Σε περιπτώσεις που παράγετε μόνοι σας τα προϊόντα δεν εξαρτάστε από κανέναν μεσάζοντα οπότε μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις τιμές σας και να κάνετε τα προϊόντα σας ακόμα πιο ελκυστικά για το κοινό.

3. Variety

Οι ποικιλία στο διαδίκτυο είναι φανταστική! Χρώματα, σχέδια, μεγέθη, μάρκες και προσφορές είναι διαθέσιμα στον πελάτη για να τα επιλέξει με ένα κλίκ μέσα απο το e-shop σας.
Γιατί να αφήσετε την επιχείρηση σας εκτός ανταγωνισμού περιμένοντας κάποιος να περάσει το κατώφλι του καταστήματος σας;
Όλα τώρα γίνονται με ένα κλικ και μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας μέσα σε λίγα λεπτά. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μας δίνουν την δυνατότητα να ψωνίζουμε κάθε μέρα και κάθε ώρα αφού λειτουργούν 24/7/365.

4. Discreet purchases are easier

Οι καταναλωτές πλέον μπορούν να κάνουν διακριτικά τις αγορές τους στην ησυχία του σπιτιού τους και να παραλάβουν τα προϊόντα τους εύκολα και γρήγορα ή να τα στείλουν απευθείας ως δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα τους χωρίς να χρονοτριβούν.

5. Fewer expenses

Πολλές φορές τα προϊόντα σας είναι καλύτερης ποιότητας και πιο φτηνά όμως αν ο κόσμος δεν μπαίνει στο κατάστημα σας πως θα το μάθει αυτό;
Με το ηλεκτρονικό εμπόριο ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει τιμές από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα με ένα μόνο κλίκ. Αρπάξτε την ευκαιρία.

6. Price comparisons

Πολλές φορές ο καταναλωτής για να φτάσει στο κατάστημα σας πρέπει να κάνει αρκετά έξοδα όπως για παράδειγμα το κόστος μετακίνησης προς το κατάστημα σας ή ο χρόνος που θα χρειαστεί .
Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να ψωνίσουν από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή ακόμα και απο τη σελίδα σας στο Facebook ή το Instagram εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

7. No crowds on eshops

Αν είστε σαν και εμένα τότε σίγουρα δεν αντέχετε να κάνετε τα ψώνια σας μέσα σε ένα υπερβολικά γεμάτο μαγαζί, με αγενής, βιαστικούς πελάτες που απασχολούν συνεχώς το προσωπικό και σας κάνουν να θέλετε να εγκαταλείψετε γρήγορα το κατάστημα.

Έχετε αναρωτηθεί σαν επαγγελματίες τι πωλήσεις χάνετε κάθε φορά που κάποιος νιώθει έτσι ή δεν βρίσκει παρκινγκ κοντά στο κατάστημα σας;

Προσφέρετε στους πελάτες σας την άνεση να κάνουν τις αγορές τους στο e-shop σας, ήρεμα, εύκολα και γρήγορα από το γραφείο ή το σπίτι τους!

8. Customer engagement

Κάθε φορά που κάποιος θα αγοράσει κάτι από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχετε την ευκαιρία να τον εντάξετε στις λίστες πελατών σας και να τον ενημερώνετε για κάθε νέο προϊόν ή προσφορά που τον ενδιαφέρει.

Κάντε τον πελάτη να νιώθει μοναδικός, δείξτε ότι νοιάζεστε για εκείνον και πολλές φορές να του προτείνετε κάτι που έχει ανάγκη και αυξήστε με αυτό τον τρόπο τις πωλήσεις σας και την αναγνώριση της επιχείρησης σας!

9. Buying old or unused items at lower prices

Με το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα που έχουν μείνει στο κατάστημα σας απευθείας σε πελάτες που τα χρειάζονται και σε πολύ καλύτερες τιμές από το να τα «ξεπουλάτε», μέσα από τις νέες τεχνολογίες marketing και στοχευμένης διαφήμισης στο internet.

10. Ecology

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν την νέα δεκαετία του 2020-2030 είναι περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων.

Δεν χρειάζεστε πια έντυπη διαφήμιση, φυσικά καταστήματα που καταναλώνουν ενέργεια και δημιουργούν άχρηστους ρύπους και απόβλητα, πολλά από τα προϊόντα σας όπως βιβλία έχουν γίνει πια ψηφιακά και πλέον μπορείτε να δώσετε όποια πληροφορία θέλετε στον καταναλωτή μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αντί να σπαταλάτε για εγχειρίδια!

Αν έχετε αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε πως μπορείτε να κάντε τα προϊόντα σας ένα digital παράθυρο αλληλεπίδρασης μεταξύ των πελατών και της επιχείρησης σας!

Τι πρέπει να θυμάμαι όταν ψωνίζω από ηλεκτρονικά καταστήματα

Είτε αγοράζετε από ηλεκτρονικά καταστήματα είτε πουλάτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω.

1.Να είστε σίγουροι ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και ότι η πολιτική απορρήτου είναι στη διάθεση σας να την μελετήσετε.
2. Δώστε βάση στα σχόλια και τις αξιολογήσεις άλλων πελατών!
3. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το οποίο πρόκειται να συνδιαλλαγείτε πρέπει να προσφέρει εύκολα τρόπους να επικοινωνήσετε φυσικά μαζί τους.
4. Αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τις αγορές σας, έχουν πολιτική επιστροφών;
Αν διασφαλίστε τα παραπάνω το ηλεκτρονικό εμπόριο θα είναι μια υπέροχη εμπειρία τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εμπόρους.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και μάθετε πως αποκτήσετε το δικό σας e-shop και πως θα αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας μέσω αυτού!

Σας έδωσα αρκετούς λόγους για να επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο;

Comments

 • Roberto Thompson

  Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam amet adipiscing sem neque.

  12 Σεπτεμβρίου, 2018
  reply
  • Jerry

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

   16 Ιανουαρίου, 2019
   reply

Post a Comment